ShulgaV | Дата: Субота, 24-Вер-2016, 10:40 | Повідомлення # 1 |
Здєсь главний
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Чекаємо ваших розповідей та історій, чим вам запам’яталося навчання і життя у ліцеї? :D :D
|
|
| |
Юрбентиус | Дата: Вівторок, 25-Жов-2016, 23:21 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Дуже швидко пройшли 2 роки навчання! Поки навчався, хотілося скоріше б відучитись, але зараз так хочеться повернутися в ті часи. Як ми їздили з нашим улюбленим класним керівником Шульгою В.М. в Полтаву, в театри, на каток, ходили на шашлики. З Шульгою В.І. були найкращі ігри з волейболу. Всі стали однією, великою Математичною сім'єю!. Хочеться повертатись до Ліцею(бо вчився, ще в ліцеї), ще багато і багато разів. Всі вчителі віддавали максимум зі своїх знань. І вони мені знадобилось. І на першій парі по Вищій Математиці запитали, звідки я такий приїхав, бо такий розумний! Це все завдяки Валентині Михайлівні, всім вчителям, вихователям і нашій дорогій Порохні Ларисі Федорівні. Всі вечори в ліцеї були неймовірні і запам'ятались! Особливо випускний! Дякую Всім! Навчайтеся і поважайте вчителів! Все в житті знадобиться ! Скоро приїду в гості!
|
|
| |
Світлана | Дата: Четвер, 22-Лют-2018, 21:28 | Повідомлення # 3 |
Група: Гости
| Я пишаюся тим, що навчалася у ліцеї (тепер - гімназія). Дякуючи педагогічному колективу отримала прекрасні знання, успішно вступила до університету і закінчила навчання з червоним дипломом. Хочеться висловити щиру вдячність за те, що є такий заклад, директору Шульзі В.І., подякувати кожному з учителів за невтомну працю, за недоспані ночі, за щирі посмішки і слова-настанови. Не забуду ніколи археологічні розкопки з Сапєгіним С.В. Як здружує спільна праця і вечори біля багаття!!! Мабуть не вистачить у світі слів, щоб висловити з якою теплотою, любов"ю та вдячністю я згадую своє навчання. Дякую і щиро вклоняюся перед Вами та Вашою працею.
|
|
| |